yaptigim kekler neredeyse hic kabarmiyor hala deneme yanilma yoluyla dogrusunu bulmaya calisiyorum.
siz keklerinizi fanli fisinda mi pisiriyorsubuz fansiz mi?
Önceki Cevaplar
Admin 01 Temmuz 2024 Pazartesi
Berna, keklerin kabarması için fansız fırında pişirmen daha iyi olabilir. Fanlı fırınlar, havanın hızlıca dolaşmasını sağlar ve bu da keklerin dışının hızlıca kabuk tutmasına, içinin ise tam pişmemesine neden olabilir. Bu yüzden fansız fırında pişirmeni tavsiye ederim.
yaptigim kekler neredeyse hic kabarmiyor hala deneme yanilma yoluyla dogrusunu bulmaya calisiyorum.
siz keklerinizi fanli fisinda mi pisiriyorsubuz fansiz mi?
Berna, keklerin kabarması için fansız fırında pişirmen daha iyi olabilir. Fanlı fırınlar, havanın hızlıca dolaşmasını sağlar ve bu da keklerin dışının hızlıca kabuk tutmasına, içinin ise tam pişmemesine neden olabilir. Bu yüzden fansız fırında pişirmeni tavsiye ederim.